Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tick a Tack / Természetes rovarriasztó spray

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron (akár 1 munkanap alatt)
Gyártó: Energy
  • Természetes illóolajok elegye
  • Óv a kullancsok, szúnyogok és egyéb rovarok ellen
  • Bőr- és környezetbarát

  

Kiszerelés
50 ml
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Spiron / Illóolaj spray Spiron / Illóolaj spray
5.000 Ft
Audiron / Bioinformációs készítmény Audiron / Bioinformációs készítmény
5.000 Ft
Menny.:db

Leírás

Alkalmazása:

Fizikai, testi szinten:

  • 100%-ban természetes eredetű
  • Káros kémiai anyagoktól mentes rovarriasztó spray
  • Édeskömény, menta, eukaliptusz, kámfor, citronella, muskátli és főleg illatos szentperje kivételes illóolajait tartalmazza
  • Természetes védelmet nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen
  • Kellemes illatú, bőr-és környezetbarát termék
  • Nyugodtan permetezhető ruhára és bőrre egyaránt

Használata:

Használat előtt alaposan rázzuk fel, győződjünk meg arról, hogy a permet nem kerül senki szemébe, majd  permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre vagy ruházatra!

Összetevők:

Pelargonium Graveolens Flower Oil, Hierochloe Odorata Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Citratus Leaf/Stem Oil, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil, Ethanol 87 %, Isobutan

Figyelmeztetés:

Allergiás bőrreakció előfordulhat, ezért végezzünk bőrpróbát
Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet
Tűzveszélyes aeroszol, ezért hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó, tilos a dohányzás!
Ne lyukasszuk ki vagy égessük el, még használat után sem!
Napfénytől védendő, nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő!
Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni!
Gyermekektől távol tartandó!
A készítmény csomagolása veszélyes hulladékként kezelendő!

Gyakori kérdések

Fontos információ az Energy készítmények használatával kapcsolatban:

Az Energy készítmények használata, az egyik lehetséges módját adja a fennálló probléma megoldásának, ez azonban nem helyettesítheti az orvosi diagnózist vagy kezelést és nem szolgál orvosi tanácsként! A pontos diagnózis felállításához feltétlenül keressük fel szakorvosunkat!

Használhatok egyszerre több Energy készítményt is?

Gyakorlatilag igen, kivéve a Pentagram®"5 elem" Gyógynövény-koncentrátumokat. Minden az adott állapottól függ, ezért a legmegfelelőbb termék kiválasztásához személyre szabott tanácsadással segítünk.

Vannak-e mellékhatásai az Energy készítményeinek? Ha igen, milyenek?

Az Energy készítmények teljes mértékben természetes eredetűek, így mellékhatásaik csak nagyon ritkán jelentkeznek. Abban az esetben fordulhatnak elő, ha valaki allergiás a termék egyik vagy másik összetevőjére. Mellékhatás esetén javasolt az előírt adagolás csökkentése és a személyre szabott tanácsadás igénybevétele.

Hogyan használjam a Pentagram®,  "5 elem" Gyógynövény-koncentrátumokat akut, illetve krónikus állapotok kezelésére?

Akut állapotokban a készítményeket rövidebb ideig és nagyobb adagban (napi 3x4-9 csepp) adjuk, és a javulással párhuzamosan fokozatosan csökkentjük az adagolást. Krónikus betegségeknél viszont kisebb adaggal kezdünk (pl. napi 1 csepp vagy 2-3x1 csepp), majd fokozatosan növeljük az adagot.

Mi történik, ha megemelem az ajánlott napi adagot?

A Pentagram®, "5 elem" készítmények erős koncentrátumok, ezért nem kell nagy adagban alkalmazni őket. Túladagolás esetén felerősödhetnek a kezelt betegség tünetei.

Miért kell az "5 elem" Gyógynövény-koncentrátum üvegcséjét 21-szer felráznom a használat előtt? Mi történik, ha elszámolom magam?

Az üvegcse felrázása a készítmény dinamizálása, a gyógynövényes összetevők tökéletes összekeveredése céljából fontos. De nem történik semmi baj, ha az üvegcsét nem pontosan 21-szer rázzuk fel.

Hígíthatom a készítményeket vízben, teában, esetleg kávéban?

Mivel az Emergy készítményei bioinformációkat tartalmaznak, néhányukat vízben vagy gyenge teában hígíthatjuk. A kávé azonban erre a célra semmiképpen sem alkalmas, mert csökkentheti a készítmények hatékonyságát.

Használhatom az Energy készítményeket antibiotikumokkal egy időben?

Igen. Káros kölcsönhatásoktól nem kell tartani. Sőt, a Vironal alkalmazása esetén szinergikus hatást érhetünk el az agresszív vírusokkal szemben, miközben ezzel egy időben semlegesítheti az antibiotikumok negatív hatásait.

Gyermekem még csak 2 éves. Használhatja az Energy készítményeit?

Az Energy készítményei és étrend-kiegészítői általában 3 éves kortól ajánlottak. Ha ennél fiatalabb korú gyermeknek szeretnénk természetes készítményt adni, előnyös lehet a személyre szabott tanácsadás igénybevétele.

Ha már egy ideje használom a Korolent, de közben influenzás lettem, -amely betegségre inkább a Vironal ajánlott-, mit tegyek?

A Korolen használatát 3 napra függesszük fel. Kezdjük el használni a Vironalt, amelyet akut állapotokban nagyobb adagokban és gyakrabban is szedhetünk. 3 nap elteltével térjünk vissza a Korolenhez, és a Vironalt már csak szintfenntartó adagokban szedjük naponta egyszer.

Használhatom a készítményeket terhesség idején?

Terhesség, szoptatás és súlyos betegség esetén a készítmények használatát beszéljük meg kezelőorvosunkkal.

Használhatom a Gynex cseppet fogamzásgátló tablettákkal együtt?

Igen. Annak figyelembevételével, hogy a fogamzásgátlók csökkentik a készítmények hatékonyságát.

Miért kell 3 hét használat után 1 hét szünetet tartani?

A szervezet fokozatosan hozzászokik a készítményekhez. Az ugyanolyan mértékű hatékonyság megőrzése céljából ezért növelnünk kellene az adagokat. Az egyhetes szünet tehát azt a célt szolgálja, hogy a szervezet ne szokjon hozzá a készítményekhez, így azok a későbbiekben is ugyanolyan hatásfokon működnek. A szervezet egy hét kihagyás után ismét 100 százalékban nyitottá válik a következő lépésre.

Milyen segítség áll rendelkezésemre a számomra legmegfelelőbb termék kiválasztásához?

Ahhoz, hogy az Energy széles kínálatából könnyű és megfelelő legyen a választás, az intuíciónkon kívül használhatjuk a Terméktapasztalati táblázatot és a személyre szabott tanácsadást is.

Terméktapasztalatok

Erről a termékről még nem érkezett visszajelzés.